januar 8, 2018

Om meg

 

Mitt navn er Per MC Svarstad. Jeg kommer fra Vennesla. Vennesla er ei ganske stor bygd med 15.000 innbyggere som ligger to mil inn i landet fra Kristiansand. Hva gjør jeg i Oslo?! Studerer entreprenørskap! Jeg er midt i et bachelorprogram med navnet kreativitet innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania.

På nyåret startet jeg opp med studiespesialisering innenfor digital markedsføring, tanken bak det er å lære å mestre ulike digitale verktøy som kan benyttes i et samfunn i rask endring. Tidligere har jeg blant annet vært i produksjonen på bryggeri, prøvd meg litt som forskalingssnekker, jeg har også vært med å produsere tobakk. For ikke lenge siden var jeg også innom Ungt entreprenørskap og Innovasjon Norge.

Som person er jeg resultatorientert, selvstendig og omgjengelig. Påtar meg gjerne nye utfordringer og er ansvarsbevisst. Jeg er også veldig nysgjerrig og elsker å treffe nye mennesker. Min store hobby er trening. Jeg trener helst styrkeløft men er også en aktiv løper.

Dette er en fagblogg som er satt opp i forbindelse med studiespesialiseringen. Bloggen vil i hovedsak omhandle digital markedsføring men gir også innsyn i hvordan digital teknologi endrer samfunnet. For å bli bedre kjent med meg, les gjerne innleggene. For detaljer se CV eller Linked In. Legg gjerne igjen en kommentar. Og om du vil, følg meg også på sosiale medier.

Det var litt om meg, for å gjøre det enklere å se hvem vi er og hva vi skriver, har vi opprettet et eget nettsted som samler alle innlegg: http://www.dig2100.no/

Utover det, ikke nøl med å ta kontakt.