januar 8, 2018

Om meg

 

Mitt navn er Per MC Svarstad. Jeg kommer fra Vennesla. Vennesla er ei ganske stor bygd med 15.000 innbyggere som ligger to mil inn i landet fra Kristiansand. Hva gjør jeg i Oslo?! Studerer entreprenørskap! Jeg er i slutten av et bachelorløp ved Høyskolen Kristiania, som heter kreativitet innovasjon og forretningsutvikling

Som en del av bachelorstudiet har jeg hatt studiespesialisering i digital markedsføring, tanken bak det var å lære å mestre ulike digitale verktøy som kan benyttes i et samfunn i rask endring. Tidligere har jeg blant annet vært innom Ungt entreprenørskap, Innovasjon Norge og jeg har jobbet i digitalt byrå. Nå er jeg involvert i to oppstarts-bedrifter, en innenfor sosialt entreprenørskap og en i fin-tech bransjen. I tillegg skriver jeg bachelor om kunstig intelligens.

Som person er jeg resultatorientert, selvstendig og omgjengelig. Påtar meg gjerne nye utfordringer og er ansvarsbevisst. Jeg er også veldig nysgjerrig og elsker å treffe nye mennesker. Min store hobby er trening. Jeg trener helst styrkeløft men er også en aktiv løper.

Dette er en fagblogg som er satt opp i forbindelse med studiespesialiseringen. Bloggen vil i hovedsak omhandle digital markedsføring men gir også innsyn i hvordan digital teknologi endrer samfunnet. For å bli bedre kjent med meg, les gjerne innleggene. For detaljer se Linked In.